Kuulumisia

Noniin, tänään sain vihdoin ja viimein aikaa ja jaksamista kirjoittaa kuulumispostausta.
Edellisestä ns. "kunnon" postauksesta onkin jo kulunut eemmän aikaa, kuin mitä laki sallisi., mutta pistän kaiken pidemmän sairastelun piikkiin. Kuitenkaan tässä enempää höpöttelemättä, siirrytään itse kuulumisiin.


Syyslukukauden alussa vaihdoin ajoneuvonasentajan opinnoista merkonomin opintoihin. Ennen koulumatkaa oli noin.15 km mutta nykyään matkaa on n.43km per suunta. Tähän tietysti uppoaa tuhottomasti aikaa, kun jatkobussiyhteydet eivät sovi yhteen, sekä pelkkä bussissa olo vie päivästä kaksi tuntia. Koulun vaihto on ollut oikeastaan aika hyvä ja helpoittava ratkaisu, sillä edellisessä koulussa vain ahdisti ja ahdisti. Syy tähän oli tärkeän ja rakkaan kaverin menettäminen Helmikuun 18. päivä. Hän opiskeli samalla linjalla ajoneuvonasentajaksi. Tapahtumaan pääset tutustumaan klikkaamalla tästä. Tämän turman käsittämiseen ja ymmärtämiseen, miksi näin tapahtui on mennyt todella pitkä aika.

Koin, että kenellekkään puhuminen ei auttanut, sillä se ei toisi ystävääni takaisin. Syyttelin kaikkia ihmisiä, ja vetäydyin pois koulusta. Olin kevään aikana aivan liikaa pois koulusta, mutta en välittänyt. Vieläkin on ikävä, mutta sen kanssa pystyy elämään. Tiedän, että jokainen päivä vie minut kauemmas hänestä, ja jonain päivänä saatan unohtaa hänen kasvot ja jokaisen surullisen osuuden. Jonakin päivänä voin vain hymyilen muistella häntä, sillä aika kultaa muistot.

Lisäksi olen saanut n.8km meiltä sijaitsevatsa kaupasta töitä. Tämäkin riistää vapaa-aikaani, mutta enköhän selviä. Tavoitteena olisi kerätä rahaa autoon ja oman koiraan, jotta voisin saada Sohvin jälkeen aivan ikioman koiran, jonka kanssa pääsisi harrastelemaan näyttelyitä ja noutoa yms. haaverotuni on ollut jo pitkään Novascotian noutaja eli "Tolleri". Pitää seurailla, jospa tulisi joku hyvä sijoitusnarttu/ astutusnarttu kohdalle :)
Sitten koiriimme: kaikki palleroiset voivat hyvin. Mitään haavereita ei ole sattunut, eikä pentuja ole tiedossa ainakaan toistaiseksi. Sohvi täyttää maaliskuussa 14, joten luultavasti ensi kesä on Sohvin viimeinen, mikäli ongelmia vanhuuden kanssa alkaa tulemaan. Muutenhan Sohvi on oikein reipas, ja poikaystävänikin sanoi Sohvin innostuessa, että sisäisesti Sohvi on aivan kuin pentu. Ulkoisestihan harmaata on näkynyt jo pari vuotta.

Kommentit