Yhdessä jo vuodesta 2004

Mitäs kummaa täällä tapahtuu? Ai onko meillä synttärisankari? No totisesti on!

Sohvi 25.3.2016

Katsoin aamulla kalenteriini, johon on merkattu kaikki tärkeät menot ja päivämäärät. Vilkaisin tämän päivän kohtaa, jossa luki isolla SOHVI 12V. sydämmen sisään piirrettynä. Oi kauhistus, kuinka nopeasti aika menee. En todellakaan muista elämääni ilman Sohvia, olen ollut kolme kun Sohvi on tähän taloon astellut piskuisine käpälineen. Synttäreiden kunniaksi ajattelin kertoa hieman kömmähdyksistä vuosien varrella.

Sohvi kesällä 2013

Sohvi. Ja Sohvin lämmin turkki. Sohvi on ollut niin paljon minun tukena, vaikoina aikoina. Sohvin kanssa olin ajat, jolloin minulla ei ystäviä ollut. Sohvin kanssa on käyty uimassa, ja moni on ihmetellyt Sohvin kuuliaisuutta ja ystävällisyyttä.
Elmeri ja Sohvi- 25.3.2016
Kuten jo mainitsin, en muista niista ajoista minään, kun Sohvi tuli taloon. Muistan kuitenkin hyvin päivän, jona meidän kennelistä tehtiin Alueviestiin juttua. Jutun pääset lukemaan TÄSTÄ! Muistan tuosta päivästä sen, että halusin pitää Sohvia kuvassa, mutta "joduinkin tyytymään" Ilaan :D
Suurin osa vanhoista kuvista on kadonnut, mutta onneksi löysin edes jotain tähän.

Sohvi ehkä vuonna 2008?

Sohvi ehkä vuonna 2009?
Oili ja Sohvi, vuonna 2014


Ensimmäinen juttu, jonka ajattelin kertoa, liittyy siihen kuinka puolustava Sohvi on. Olimme pikkuveljen kanssa ihan pieniä, ja leikittiin hiekkalaatikolla. Joku vieras ja ilmeisesti agressiivinen koira lähestyi meitä kohti muristen, jolloin Sohvi tuli väliin meitä puolustamaan. Onneksi ei sattunut suurempaa "vahinkoa" kummallekkaan koiralle, mutta tämän jälkeen Sohvi on ollut varovainen toisia koiria kohtaan.

Sohvi toukokuussa 2014.
Sohvi on myös aivan mahtava karvaturri huolehtimaan pienistä. Vaikka Sohvilla ei koskaan teetetty pentuja, on Sohvi kuitenkin opettanut pennut talon tavoille. Hänen kanssa voi jättää nii pienet kuin isommatkin pennut huoletta, sillä Sohvi leikkii kuitenkin nätisti.Sohvi on nyt siis 12- vuotias. Toivon paljon lisää yhteistä aikaa meille. Tämä karvakorva on ihmisen ja etenkin minun paras ystävä. Kun aika tulee, on kuitenkin osattava päästää irti. Onneksi aika ei ole (toivottavasti) vielä pitkään aikaan!Kommentit