Koirablogiyhteisö

Kuva lainattu Millan blogista.


Koirablogiyhteisöön pääset klikkaamalla TÄSTÄ.

Mikä IHMEEN Koirablogiyhteisö? Tämä tulee todella suurelle osalle yllätyksenä, ja niin sen on ollut tarkoituskin olla! Vai ootko jo saanut jostain vainukoiran tavoin vinkkiä?

Tosiaan, tänään juurikin näillä hetkillä on julkaistu uusi koirablogiyhteisö, joka kokoaa erilaisia koirablogeja yhteen, joka auttaa lukijoita löytämään myös pienempiä koirablogeja porrastetusti. Valitsemme toisen ylläpitäjän Millan kanssa joka kuukausi "Kuukauden bloggaajan", joka pääsee esittelyyn omalle välilehdelleen. Listaamme myös hyödyllisiä ja mielenkiintoisia postauksia "Koirablogiyhteisö suosittelee"- sivulle.

Millan hyvin tiivistetyin sanoin "Koirablogiyhteisön tavoitteena on toimia koirablogien ja niiden lukijoiden yhdistävänä linkkinä".

Ensin meinasimme tehdä pienen koirablogiportaalin, mutta koska blogimaailmassa on jo kaksi hyvää blogiportaalia, Hurttahuone ja Dogimania . Halusimme perustaa tämän yhteisön- sillä vaikka tämän typpisiä yhteisöjä on, eivät ne enään päivity aktiivisesti. Millan blogista löydät lisää tietoa klikkaamalla tästä.


Kommentit

 1. Kiitos huomioinnista tuolla suosittelee osiossa :)

  Loyal Companion -tiimi kiittää ja kuittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :) Postaus on höydyllinen varmasti monille :)

   Poista

Lähetä kommentti