Ihan hyvin menee- kain tavallaan


Tosiaan - tässä postauksessa on tarkoitus kertoa hieman meidän kuulumisia. Isi päätti ostaa/ vaihtaa välirahalla meidän Vito-pakettiauton uuteen autoon. Uusi auto on tummanvihreä maasturi, merkiltään Land Rover. Tämä auto tuntuu hyvin masiiviselta verrattuna Vitoon, mutta tähän mahtuu kolmen sijasta istumaan viisi. Enään ei ole niin paljon takakontti tilaa, mutta tilava se silti on. Penkit ovat mukavat. Katsotaan, millaiseksi auto loppujen lopuksi paljastuu.



Minulla on ollut todella paljon kiirettä viime aikoina. On ollut kesätöihin liittyvien lappujen täyttöä, isoskoulutusta, kokeita ja muita tenttejä, kiirettä ja stressiä. Koirille on pitänyt repiä nukkumisesta aikaa, eikä sitä siltikään ole paljoa aikaa antaa. Olen nukkunut todella huonosti, ja aivan liian vähän. Nyt loman alkaessa kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja otin kameran kouraan ja suuntasin kuvaamaan koiria.



Olen yrittänyt liikkua enemmän, joten ollaan Sohvin kanssa alettu käymään pidemmillä kuin 2-3km lenkeillä. Nyt ollaan käyty noin 10km lenkkejä. Jos saatais vaikka molenpien kuntoa nousemaan! Lopetin ratsastuksen viime viikolla-kävin ratsastamassa 3-4kertaa viikossa, joka vei ajallisestikkin hyvin paljon. Kuitenkin ikävöin hieman hevosia. Jos sitten joskus alkaisi uudelleen ratsastuksen.

Huomasin muuten yllättäen, että en blogiin ole kirjoittanut, että ketkä kaikki on juhlineet synttäreitä! Listaan nyt alas ne, että tekin pääsette jyvälle, kuka on täyttänyt, milloin ja minkä ikäinen on nyt.

- Luru "Muru" 12.2.2016 täytti 8vuotta.
- Mircas Carmona "Caro" 3.3.2016 täytti 8 vuotta.
-Mircas Elmeri "Elmeri" 21.3.2016 täytti 7 vuotta.



Saako teillä joku erilaisia päähänpistoksia?

Kommentit