Tarina blogin nimen takana


Tarina blogin nimen takana?

Olet ehkä blogiini saapuessasi miettinyt, että mikä saa minut kirjoittamaan tätä blogia? Viettämään monta tuntia koirien kanssa, lenkkeillen tai kuvaillen. Mikä saa juuri minut nököttämään selkä kyyryssä monta tuntia tietokoneen edessä, muokaten kuvia ja valmistamalla postausta? Avaan teille nyt hieman tarinaa blogini nimen takana, miksi tätä teen, miten blogini sai nimensä sekä miksi ylipäätään bloggaan.

Aloitin alunperin bloggauksen aivan eri merkeissä, kirjoittamalla pientä noin 40 lukijan hevosblogia lähemmäs kolme vuotta. Tämän jälkeen piilotin blogini- ja lopetin bloggauksen.
Tänä syksynä alkoi taas mieli alkaa kirjoittelemaan tapahtumia koirien kanssa ylös. Tämä into alkoi Veran jäädessä auton alle. En halua enään menettää tärkeitä muistoja, tai muutakaa sen vuoksi etten ole kirjoittanut niitä ylös. Blogini on siis tavallaan päiväkirja minulle. Voin tarkistaa, mitä kommelluksia meillä on ollut, katsella kuvia. Tärkeintä ei ole lukijat tai suosio. Tärkeintä on, että juuri minä kirjoitan, sillä se on täysin sydämmestä tulevaa. On ihanaa lukea postauksia jälkikäteen, kun tilanteet muistuvat mieleen. 

No miten päädyin nimeen Kultaa Tassuissa?
Vastaus on helppo. Rakastan jokaista meidän omaa koiraa. Rakastan aina, ja tulen aina rakastamaan. Myös sen jälkeen, kun rakkaani lähtevät täältä. He ovat aina sydämmessäni.  Kultaa tassuissa- nimi juontuu yksiselitteisesti siitä, että en ikinä unohda näitä koiria. Ja myös se että rakkaani eivät katoa, he ovat aina sydämmessäni. Jokainen koira on kultainen. Ja tassut kipittävät monia vuosia, ennenkuin ne väsyvät. Kultaa Tassuissa- nimi on siis menneeseen, nykyisyyteen (ja tulevaisuuteen) sijoittuva nimi tälle blogille.  Nimi kertoo minulle, että oli aika mikä hyvänsä niin rakkaat ovat lähelläni.

Kommentit