Mielipidepostaus: eläinrääkkäys

Päätin tehdä mielipidepostauksen aiheesta, joka saa jokaisen eläinten ystävän veren kiehumaan raivosta. Nimittäin julmaakin julmempi eläinrääkkäys. Eläinrääkkäys on ihmisen tarkoituksella tuottamaa turhaa kipua eläimelle.

Itse voin sanoa, että tämä asia saa minut menettämään hermoni ja olemaan pahoillaan ihmisen julmuudesta. Tuntuu vain, että ihmiset voivottelevat eläinrääkkäys tapauksissa, eivätkä viranoimaisetkaan aina tartu tarpeeksi nopeasti tuumasta toimeen. On todella karua, että tähä ihmisen tuottamaan julmuuteen kuolee joka vuosi monia, liian monia eläimiä. Yksikin tälläinen tapaus on liikaa.

Mielestäni kaikenlainen eläinrääkkäys on väärin - olipa tämän julman teon taustalla jokin kieroutunut mielihyvä, raha tai vaan yksinkertaisesti tyhmyys. Eläin on luontokappale, jota ei pidä eikä saa turmella. Eläin on täysin puolustuskyvytön ihmisen ylivoiman edessä. Olen miettinyt, että mitä ihminen saa itselleen, kun kiduttaa eläintä. Eläintä joka luotti sinuun, eläintä jonka ilme muuttuu pahoinpidellessäsi eläintä ensimäisen kerran. 

Toivon niin kovin, että nämä ihmiset ymmärtäisivät asettua eläimen sijaan. Entä jos kaikki eläimelle tuottamasi tuska tapahtuisi sinullekin. Voisit jopa kuolla siihen.

Koiratappelut, heitteillejätöt, näännyttäminen, piekseminen tai laiminlyönti. Miten ihmiset pystyvät tähän? Kuinka osa meistä pystyy tähän? ja ennen kaikkea minkä vuoksi. Itse voin ylpeästi sanoa kantaneeni korteni kekoon eläinrääkkäyksen estämiseen, huolehtimalla omista koirista ja lemmikeistä. Esimerkiksi Sohvia ei todellakaan tekisi mieli grillata elävältä. Minä olen nähnyt, mitä lemmikki voi todella ihmiselle olla. Ja olen tullut siihen tulokseen, että rääkkääjille saisi olla pahemmat tuomiot, kuin vähän eläintenpitokieltoa tai pienet sakot. Mutta ikinä ei saisi unohtaa mikä on ihmisen ja eläimen raja. Lemmikki on ihmisen paras ystävä, sanotaan.

MITÄ MIELTÄ OLET ELÄINRÄÄKKÄYKSESTÄ?


Kommentit

  1. Eläinrääkkäys pitäisi saada loppumaan! Sitä ei saisi tapahtua missään muodossa. Ihmisen pitäisi kärsiä sama asia, minkä koira/lemmikki on kärsinyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ihmisten pitäis tajuta että eläinrääkkäys on hirveetä ja se pitää saada loppumaan!

      Poista

Lähetä kommentti