Kuvapainotteinen kuulumispostaus

Tinkalla on kauhea karvanlähtö aika...

 Niinpä niin... Mitä mahtaa meille kuulua?

Ensimmäisenä haluan kertoa, että ihan hyvin. Olen soitellut eläinlääkärille kesätöitä täksikin vuodeksi. Ainakaan ei ehdotusta tyrmätty heti- vaan he lupasivat miettiä ja selvittää lähempänä kesää. Kävin pari viikkoa takaperin isoskoulutuksen ensimmäisen osan, Huhtikuussa on toinen osa. Hygieniapassin supritus olisi 8.2, toivottavasti pääsisin läpi. Maksaahan tuo kerran testaus 40€.


Olen hakenut kesätöitä useampaankin paikkaan, kaupat jne. Pakko sanoa, että on todella hankalaa löytää kesätöitä viisitoista vuotiaana. Kaupat eivät ota, sillä en pääsisi kassoille ikäni vuoksi. Haen yhteen läheiseen kotieläinpuistoon, sillä olenhan näiden eläimien kanssa ollut. Toivottavasti nyt jotain töitä löytyisi- olisi mahtavaa saada hieman "omaa" rahaa, ja Sovikin tarvitsisi ulkoilutakkia, Tinka nahkaisen pannan ja minä uuden kameran.

 Kaikki koiramme voivat nyt hyvin, Hilla ollut juoksujen takia hyvin vaisu. Ada on toipunut hyvin Ilan äkillisestä poismenosta- Elmerin avulla. Sohvi on ehkä hieman laihtunut, joten on saanut tavallista enemmän ruokaa.

Meilläpäin vesisade pilasi jäät, teki teistä liukkaat ja tämän vuoksi jäillä juoksemiset loppuivat turhan lyhyeen. Harmittaa hieman, mutta ei voi mitään.

 Olen saanut todella kivoja kuvia Tinkasta ja Sohvista nyt lähiaikoina. Nyt pidemmittä puheitta voimme varmaan siirtyä niihin ;)


Kommentit