Joulukalenterin luukku 8


Perus kuulumiset:

Päätin tehdä tälläisen ihan oman postauksen, jossa kerron mtä meille yleensä otaten kuuluu. Kalenteri on 5 päivää myöhässä aivan järkyttävien koeruuhkien takia- viime viikollakin meillä oli 4 koetta ja 2 testiä!

Joululoma meilläpäin alkaa 22.12. Sen jälkeen oon aivan täysillä taas mukana bloggauksessa!

Meidän kaikki koirat voi tosi hyvin, Gildallakin oli eilen tunnin ajo jäniksen perässä. Kokoajan tuokin leidi kehittyy. Hilla ja Muru ovat olleet aktiivisesti metsällä, mutta nyt luvat loppuivat. Wilmakin on jon tosi hienosti alkanut haukkumaan hirveä. Loistotyttöjä kaikki!

Elmeri on nyt ollu sisällä, kun nartut ovat olleet juoksussa. No toivottavasti tilanne rauhoittuu pian, muuten niin mukava ja fiksu koira muuttuu ihan pönttöpääksi juoksujen aikaan...


Olisiko kellään tarjota kivalle, hieman aralle Norjanharmaalle hirvikoiralle koitia?

Tosiaan, Tinka etsii uutta kotia. Hieman arka koira kun on, ei nytkään uskalla mennä hirven luokse tai haukkua. Nätti tytyyö on, hyvä suku & luonne. Näyttelyistä myös käyty. Pelkää hieman uusia miehiä, tuttujen kanssa tulee hyvin toimeen. Pieneen hintaan lähtee uuteen, hyvään kotiin harraste tai vaikkapa astutuskoiraksi. Ota yhteyttä lalli.ahonen@gmail.com, jos kiinnostuit meidän höpsöstä!

Kommentit