Siirry pääsisältöön

Joulukalenterin Luukku 7


Tästä luukusta pomppaa 10 joululahjaideaa koiraihmisille!

Kaikkihan  tietävät, että koirahullulle ei ole aina helppoa löytää lahjaa. Tässä on 10 ehdotusta joululahjaksi koirahullulle ystävälle.

1. Lahjakortti

 Jos et ole ihan varma, mitä lahjansaaja haluaa on varmin keino aina antaa lahjakortti. Esim. Musti ja Mirri myymälään 20€ lahjakortti.

2. Canvas-Taulu

 Taulu lahjansaajan koiran kuvalla, mikäs sen mahtavampi lahja! Esim. Ifolorin canvas-taulu alkaen 17,55€


3. Koirahullun huppari

 Tämä huppari takuulla iskee koirahulluun kaveriisi. Varsinkin, jos varustat hupparin hänen oman koiransa kuvalla. Spread Shirtiltä löytyy tosi kivoja huppareita ja painalluksia.

4. Kirja omistajasta ja hänen koirastaan.

Tämä on helppo toteuttaa varsinkin bloggaajille. Käyt vaan napsimassa pari kuvaa blogista, ja kokoat niistä itsetehdyn kirjan tai vaikka netistä tilaat kuvakirjan!


5. Kangaskassi

Kangaskassi- tietenkin koiralogolla puree varmasti koirahulluun ystävääsi. Esim. Spread Shirtin koirakangaskassi, alkaen 18,99€


6. Koiranherkut

Jos sinulla on matti kukkarossa- niin ei hätää! Ystävällesi varmasti kelpaavat myös koiran herkut. Niistäkun on aina pulaa! Esim. siankorvat ovat tosi hyviä.


7. Kahvimuki koiran kuvalla

Kukapa ei haluaisi juoda kahvia tai vaikka kaakaota rakkaan koiran kuvalla varustetulla mukilla? Tälläisen mukin voit tilata vaikka Vista Printistä. Alkaen 10,49 €

8. Säästölipas

Ei vain porsaan muodossa vaan nyt myös koiran! Petstoren never give up- säästökoira alkaen 14,90€

9. Älypuhelimen suojakuoret

Jos et halua teettää omalla kuvalla kuoria, niin myös Spread Shirtin koirasuojakuoret ovat oiva lahjavaihtoehto.


10. Koira-aiheinen naulakko

Myös tälläinen naulakko on kiva ojentaa koiraihmiselle, jolla on vaikeuksia saada kaikkia tavaroita mahtumaan. MasART:in koiranaulakot

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuulumisia

Noniin, tänään sain vihdoin ja viimein aikaa ja jaksamista kirjoittaa kuulumispostausta.
Edellisestä ns. "kunnon" postauksesta onkin jo kulunut eemmän aikaa, kuin mitä laki sallisi., mutta pistän kaiken pidemmän sairastelun piikkiin. Kuitenkaan tässä enempää höpöttelemättä, siirrytään itse kuulumisiin.


Syyslukukauden alussa vaihdoin ajoneuvonasentajan opinnoista merkonomin opintoihin. Ennen koulumatkaa oli noin.15 km mutta nykyään matkaa on n.43km per suunta. Tähän tietysti uppoaa tuhottomasti aikaa, kun jatkobussiyhteydet eivät sovi yhteen, sekä pelkkä bussissa olo vie päivästä kaksi tuntia. Koulun vaihto on ollut oikeastaan aika hyvä ja helpoittava ratkaisu, sillä edellisessä koulussa vain ahdisti ja ahdisti. Syy tähän oli tärkeän ja rakkaan kaverin menettäminen Helmikuun 18. päivä. Hän opiskeli samalla linjalla ajoneuvonasentajaksi. Tapahtumaan pääset tutustumaan klikkaamalla tästä. Tämän turman käsittämiseen ja ymmärtämiseen, miksi näin tapahtui on mennyt todella pitkä a…

Milloin on aika ystävän viimeiselle matkalle?

Mistä tiedät milloin on oikea aika päästää koira ystäväsi pois?

Minulle on pienestä pitäen opetettu, että koira päästetään pois ilman kärsimystä ja oireiden ilmaannuttua. Meillä koirat eivät saa kärsiä, vaan koirasta huomaa kun aika on tullut. Meillä tilanteesta riippuen lopetetaan joko eläinlääkärissä tai kotona. Kumpikin vaihtoehto on meillä täysin hyväksytty, onhan tärkeintä se että koira pääsee mahdollisimman kivuttomasti  ja tietyllä arvokkuudella pois.


Mistä sitten tietää milloin aika on oikea Tähän kysymykseen on luvattoman paljon niin oikeita kuin vääriäkin vastauksia. Jotkut haluavat rakkaiden koirien kuolevan luonnollisesti, mutta itse en tästä tavasta perusta. Ihmisen on pystyttävä päästämään irti rakkaasta, hyvin palvelleesta tosiystävästä, kun aika on oikea. Minusta aika on oikea, kun elämä alkaa yksinkertaisesti olemaan liian rankkaa ja kuormittavaa koiralle, ei elämää ole enään syytä pitkittää. Esimerkiksi nivelrikkotapauksissa kannattaa miettiä siis milloin menee liian…

Kopinpehmikkeenä Ruti-Rex

Meillä  on koirat asunut jo pitkään ulkona, lämmitetyissä kopeissa. Koppien pehmikkeenä on oikeastaan aina ollut Ruti-Rex sen hyvien ominaisuuksien vuoksi. Aloitan nyt kertomalla hieman tästä vaihtoehdosta.

Ruti-Rex on luonnonmukainen vaihtoehto, joka on kehitetty koiria ajatellen. Ohut ja pitkä mäntykuitu on paitsi hyvän tuoksuista, myös kestävää, ja samalla myös estää hankaumien ja kovettumien syntyä jalkoihin. Ruti-Rex imee myös hyvin kosteutta.


Meidän omat kokemukset ovat todella hyviä.
Vaikka 10kg paali on meilläpäin lähemmäs 30e, Ollaan niin tyytyväisiä tuotteeseen että pulitetaan mukisematta se pari-kolme paalia koppeihin -sitäpaitsi paaleja ei tarvitse olla koko ajan ostamassa. Paali on todella riittoisa ja kestävä. Meillä menee vuodessa ehkä 5-6 paalia seitsemään koppiin. Kuivike pysyy suhteellisen hyvin kopeissa ja koirat ovat aina riemuissaan saadessaan  uutta pehmikettä koppeihin. Yritä nyt siinä sitten pehmikettä koppeihin laittaa, kun innokkaita on kokonainen parvi ympä…