Joulukalenterin Luukku 7


Tästä luukusta pomppaa 10 joululahjaideaa koiraihmisille!

Kaikkihan  tietävät, että koirahullulle ei ole aina helppoa löytää lahjaa. Tässä on 10 ehdotusta joululahjaksi koirahullulle ystävälle.

1. Lahjakortti

 Jos et ole ihan varma, mitä lahjansaaja haluaa on varmin keino aina antaa lahjakortti. Esim. Musti ja Mirri myymälään 20€ lahjakortti.

2. Canvas-Taulu

 Taulu lahjansaajan koiran kuvalla, mikäs sen mahtavampi lahja! Esim. Ifolorin canvas-taulu alkaen 17,55€


3. Koirahullun huppari

 Tämä huppari takuulla iskee koirahulluun kaveriisi. Varsinkin, jos varustat hupparin hänen oman koiransa kuvalla. Spread Shirtiltä löytyy tosi kivoja huppareita ja painalluksia.

4. Kirja omistajasta ja hänen koirastaan.

Tämä on helppo toteuttaa varsinkin bloggaajille. Käyt vaan napsimassa pari kuvaa blogista, ja kokoat niistä itsetehdyn kirjan tai vaikka netistä tilaat kuvakirjan!


5. Kangaskassi

Kangaskassi- tietenkin koiralogolla puree varmasti koirahulluun ystävääsi. Esim. Spread Shirtin koirakangaskassi, alkaen 18,99€


6. Koiranherkut

Jos sinulla on matti kukkarossa- niin ei hätää! Ystävällesi varmasti kelpaavat myös koiran herkut. Niistäkun on aina pulaa! Esim. siankorvat ovat tosi hyviä.


7. Kahvimuki koiran kuvalla

Kukapa ei haluaisi juoda kahvia tai vaikka kaakaota rakkaan koiran kuvalla varustetulla mukilla? Tälläisen mukin voit tilata vaikka Vista Printistä. Alkaen 10,49 €

8. Säästölipas

Ei vain porsaan muodossa vaan nyt myös koiran! Petstoren never give up- säästökoira alkaen 14,90€

9. Älypuhelimen suojakuoret

Jos et halua teettää omalla kuvalla kuoria, niin myös Spread Shirtin koirasuojakuoret ovat oiva lahjavaihtoehto.


10. Koira-aiheinen naulakko

Myös tälläinen naulakko on kiva ojentaa koiraihmiselle, jolla on vaikeuksia saada kaikkia tavaroita mahtumaan. MasART:in koiranaulakot

Kommentit