Siirry pääsisältöön

Joulukalenterin luukku 21


Linkkaa blogisi- postauksen arvosteltavat blogit!

Koska arvosteltavia blogeja ei tullut kuin neljä, kaikki blogit pääsevät arvosteltaviksi."Loyal Companion - blogi käsittelee pääsääntöisesti sekarotuisen Nellen harrastuksia sekä arkea. Blogissa myös 22- vuotiaan omistajan arjesta sekä lisähöystönä kissanpäiviä viettävien Lucianin ja Fiian piruilua."

Blogin plussat:
+Teksti on virheetöntä ja miettien kirjoitettu.
+Ulkoasu on upea, tekee heti vaikutuksen kun sivuille kurkkasin.
+Kuvat ovat hyvälaatuisia ja kivoja.
+Esittelysivut ovat hyviä.

Blogin miinukset:
Blogini on minun silmään mieluisa, en löytänyt miinuksia.

Blogia katsellessa minulle välittyi todella voimakkaasti Tiinan ja Nellen läheiseksi muodostunut suhde. Blogiin menee varmasti paljon aikaa. Mahtava blogi- kaikin puolin!

Ulkoasu: 10-
Kuvat: 10
Teksti: 10"Tervetuloa blogiini, ystävänä pystykorva! Blogi kertoo Betan elämästä. Blogia kirjoittelee minä, Elisa Antikainen. "

Blogin plussat:
+Blogi on persoonallinen
+Blogilla kivat esittelysivut
+ Blogin värimaailma on ihana!
+Kuvat eivät ole liian suunniteltuja.

Blogin miinukset:
-Kuvat saisivat olla isompina blogissa.
-Itse en pidä bannerista, siinä on hieman liikaa kaikkea.
- Kappalejako on hieman hukassa, mutta oikein sujuvaa tekstiä 11-vuotiaalta tytöltä.

Blogia selaillessa minulle välittyi aito tunnelma ja fiilis siitä, millainen Betta on luonteeltaan. Elävää ja mukavaa tekstiä. Kannatan blogin jatkamista ja kehittämistä tulevaisuudessakin

Ulkoasu: 8+
Kuvat: 9
Teksti: 8 1/2
Blogin plussat:
+Kuvat ihania 
+ Esittelysivut, kuitenkin hieman kaipaan lisäystä sivuille.
+Uusi blogi, kannustan jatkamaan! 
+ Massasta eroittuva blogi

Blogin miinukset:
-Ulkoasu ei oikein nappaa, kannattaa valita neutraaleja ja yhteen sopivia värejä!
-Esittelysivuihin kannattaa lisätä mm. syntymäpäivä, vuosi, miten tutustui koiraan ja vähän enemmän muutenkin faktaa.
- Kuvien laatua kannattaa parantaa.

Blogi on uusi, ja yritystä on kovasti. Kannattaa aloittaa blogin alku kertomalla itsestään ja koirista erillisessä postauksessa. Kirjoittaja on 12-vuotias mutta kirjoitus sujuu iästä huolimatta hyvin. Tekstien sisältöön kannattaa kiinnittää enemmän huomiota, ja kirjoittaa ns. "Perusteellisemmin".

Ulkoasu: 7- 
Kuvat: 8-
Teksti: 8" Tarina ystävyydestä, rakkaudesta.
Tarina intohimosta, tavoitteista 
ja niiden saavuttamisesta. "

Blogin plussat:
+Ihana ulkoasu
+Hyvää teksti
+ Hyvälaatuiset kuvat, 
kiinnostava tekstisisältö.
+ Upeat esittelysivut.
+ Blogin löytää mm. instagramista
helposti reunassa olevien kuvakkeiden ansiosta.

Blogin miinukset:
-Misun sivut hieman huonot, mutta varmasti paranevat kun kirjoittaja pystyy asiasta kirjoittamaan.

Kaikin puolin kiinnostava ja mukava blogi. Ulkoasu mahtava, kuvat ja tekstit hyviä. Mitä muuta voi blogilta toivoa?

Ulkoasu: 10-
Teksti: 10
Kuvat: 10


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuulumisia

Noniin, tänään sain vihdoin ja viimein aikaa ja jaksamista kirjoittaa kuulumispostausta.
Edellisestä ns. "kunnon" postauksesta onkin jo kulunut eemmän aikaa, kuin mitä laki sallisi., mutta pistän kaiken pidemmän sairastelun piikkiin. Kuitenkaan tässä enempää höpöttelemättä, siirrytään itse kuulumisiin.


Syyslukukauden alussa vaihdoin ajoneuvonasentajan opinnoista merkonomin opintoihin. Ennen koulumatkaa oli noin.15 km mutta nykyään matkaa on n.43km per suunta. Tähän tietysti uppoaa tuhottomasti aikaa, kun jatkobussiyhteydet eivät sovi yhteen, sekä pelkkä bussissa olo vie päivästä kaksi tuntia. Koulun vaihto on ollut oikeastaan aika hyvä ja helpoittava ratkaisu, sillä edellisessä koulussa vain ahdisti ja ahdisti. Syy tähän oli tärkeän ja rakkaan kaverin menettäminen Helmikuun 18. päivä. Hän opiskeli samalla linjalla ajoneuvonasentajaksi. Tapahtumaan pääset tutustumaan klikkaamalla tästä. Tämän turman käsittämiseen ja ymmärtämiseen, miksi näin tapahtui on mennyt todella pitkä a…

Milloin on aika ystävän viimeiselle matkalle?

Mistä tiedät milloin on oikea aika päästää koira ystäväsi pois?

Minulle on pienestä pitäen opetettu, että koira päästetään pois ilman kärsimystä ja oireiden ilmaannuttua. Meillä koirat eivät saa kärsiä, vaan koirasta huomaa kun aika on tullut. Meillä tilanteesta riippuen lopetetaan joko eläinlääkärissä tai kotona. Kumpikin vaihtoehto on meillä täysin hyväksytty, onhan tärkeintä se että koira pääsee mahdollisimman kivuttomasti  ja tietyllä arvokkuudella pois.


Mistä sitten tietää milloin aika on oikea Tähän kysymykseen on luvattoman paljon niin oikeita kuin vääriäkin vastauksia. Jotkut haluavat rakkaiden koirien kuolevan luonnollisesti, mutta itse en tästä tavasta perusta. Ihmisen on pystyttävä päästämään irti rakkaasta, hyvin palvelleesta tosiystävästä, kun aika on oikea. Minusta aika on oikea, kun elämä alkaa yksinkertaisesti olemaan liian rankkaa ja kuormittavaa koiralle, ei elämää ole enään syytä pitkittää. Esimerkiksi nivelrikkotapauksissa kannattaa miettiä siis milloin menee liian…

Kopinpehmikkeenä Ruti-Rex

Meillä  on koirat asunut jo pitkään ulkona, lämmitetyissä kopeissa. Koppien pehmikkeenä on oikeastaan aina ollut Ruti-Rex sen hyvien ominaisuuksien vuoksi. Aloitan nyt kertomalla hieman tästä vaihtoehdosta.

Ruti-Rex on luonnonmukainen vaihtoehto, joka on kehitetty koiria ajatellen. Ohut ja pitkä mäntykuitu on paitsi hyvän tuoksuista, myös kestävää, ja samalla myös estää hankaumien ja kovettumien syntyä jalkoihin. Ruti-Rex imee myös hyvin kosteutta.


Meidän omat kokemukset ovat todella hyviä.
Vaikka 10kg paali on meilläpäin lähemmäs 30e, Ollaan niin tyytyväisiä tuotteeseen että pulitetaan mukisematta se pari-kolme paalia koppeihin -sitäpaitsi paaleja ei tarvitse olla koko ajan ostamassa. Paali on todella riittoisa ja kestävä. Meillä menee vuodessa ehkä 5-6 paalia seitsemään koppiin. Kuivike pysyy suhteellisen hyvin kopeissa ja koirat ovat aina riemuissaan saadessaan  uutta pehmikettä koppeihin. Yritä nyt siinä sitten pehmikettä koppeihin laittaa, kun innokkaita on kokonainen parvi ympä…