Joulukalenterin luukku 17


MINUSTAKO KOIRAN OMISTAJA?

Kuten blogin instagramista osa jo varmaan huomasi, niin minusta on tulossa koiran omistaja.

Koska en itse ole metsällä käyvä, saan metsällä toimimattoman koiran. Tinkalle on jo pitkään etsitty kotia, mutta ei ole löytynyt sopivaa. Tinka on arka metsällä, eikä toimi siellä. Tämän vuoksi saan Tinkan omiin nimiini. Tinka on ensimmäinen koira, joka tulee täysin mun nimiini, onneksi arki tämän pystykorvan kanssa on tuttua. Onhan Tinka ollut meillä lähestulkoon koko elämänsä.

Mun ehdot on se, että käyn vähintään joka toinen päivä lenkillä, ja hoidan kaiken muun paitsi ruokkimisen itse. Kaikki koirat ruokitaan meillä samaan aikaan (minäkin osallistun koirien ruokintaan). Maksan myös rokotukset itse. Matolääkkeet & mahdolliset eläinlääkäritulot ovat äidin ja isän rahapussista. Koska toteutus tälle joululahjalle on vielä tekemättä, ja lopulliset ehdot jakelematta, niin en nyt enempää ehdoista puhu.


Olen ollut koko 15-vuotisen elämäni aikana koirien kanssa, kouluttanut omia ja muiden koiria. Myös olen ulkoityanut monia erilaisia koiria. Koska mikään muu kuin näyttelyissä käynti ei tule muuttumaan, odotan innolla ihka ensimmäisen koiran omistamista. Kamaostoksille pitäisi päästä ensi vuoden alussa, ja pitää alkaa suunnittelemaan näyttelyitä.Blogin ulkoasu tulee myös tämän myötä muuttumaan. Välilehtiä tulee myös lisää. (Esim. Minusta, Tinkasta ja näyttelyistä).

Mukavaa Joulun alkua muillekkin!
Kommentit