Meidän lempparit ja tuotteet joita haluaisimme.

Tänään kerron teille mun ehdottomista lempparijutuista, ja samalla myös Sohvin lempparit! Lisäksi tähän postaukseen on kerrottu, mimmoisia asioita me aiotaan hankkia.

1. Sohvi rakastaa tätä makkaraa yli kaiken, annan sitä pari kertaa viikossa, herkkuna vain ruoan sekaan. Nimittäin meillä syödään nappulaa. Kuva otettu täältä. Sohvi ei oikeastaan muuta haluakkaan kuin ruokaa.
2. Ostin Sohville neitimäisen valopannan. Valopanta näkyy kauas, ja on kirkas. Plussaa ladattavuus, eikä paterit!
Hinta ei ollut paha ja säädettävyys on isoa plussaa! Kuva täältä.
Sohvin lemppareita ovat kaikki syötävät jutut. Sen sijaan mää haluaisin paljon kaikkea kivaa Sohville. Esimerkiksi haluaisin mustan nahkahihnan lenkeille ja samalla myös heijastinliivin (mieluiten pinkkinä- tietenkin!).

Koska Sohvi ui kesäisin todella paljon niin ajattelin myös hankkia kelluvan lelun, jota Sohvi saa sitten noutaa. Siitä Sohvi pitää todella paljon, tai no oikeastaan rakastaa.

Haluaisin myös ostaa Sohville jonkun takin, lähinnä lenkkien ajaksi ettei paikat jumittuisi. Onko kenelläkään ideaa, millainen takki olisi hyvä näin vanhalle, mutta silti äärettömän hyvässä kunnossa fyysisesti ikäisekseen olevalle koiralle?

Sohvi myös pitää ihan tavallisista puruluista. Varsinkin jos luu on iso, niin sohvi heittäytyy mieluusti nurmikolle syömän sitä.

Mulla ja Sohvilla on ihan koiran hyvinvoinnin vuoksi semmonen ohjelma jota noudatetaan. Myös ruokavalio on säädetty tälläiselle vanhukselle hyväksi. Siitäkin teen lähiaikoina postauksta.
Kommentit

 1. Herkut on meillä myös ihan pop! Hännät vispaa, kun neidit tietävät saavansa herkkuja :P Koirat tekevät kaikki temppunsa tyyliin, jos eivät samantien saa herkkua kädestä ja kiipeisivät varmaan puuhun jos pyytäisi ;-)

  Tuo Glow-heijastinpanta kiinnostaa myös meitä. Onkohan se hyvä ja kuinka kestävä? :) Pitäisiköhän ostaa ja testata..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kuulostaa niin tutulta myös Sohvin kanssa! ;)

   Mää suosittelen tosi paljon tota vilkkupantaa, on kestänyt ja ollut hyvä meillä. Näkyy suht kauas, helppo säätää, ja akku kestää hyvin parikin vähän pidempää lenkkiä. Pari kuukautta ollut meillä nyt käytössä, enkä kadu yhtään että ostin! Lisäksi tässä tosiaan myös plussana se, että usb-ladattava, eikä pattereilla toimiva!

   Poista

Lähetä kommentti