Siirry pääsisältöön

Meidän lempparit ja tuotteet joita haluaisimme.

Tänään kerron teille mun ehdottomista lempparijutuista, ja samalla myös Sohvin lempparit! Lisäksi tähän postaukseen on kerrottu, mimmoisia asioita me aiotaan hankkia.

1. Sohvi rakastaa tätä makkaraa yli kaiken, annan sitä pari kertaa viikossa, herkkuna vain ruoan sekaan. Nimittäin meillä syödään nappulaa. Kuva otettu täältä. Sohvi ei oikeastaan muuta haluakkaan kuin ruokaa.
2. Ostin Sohville neitimäisen valopannan. Valopanta näkyy kauas, ja on kirkas. Plussaa ladattavuus, eikä paterit!
Hinta ei ollut paha ja säädettävyys on isoa plussaa! Kuva täältä.
Sohvin lemppareita ovat kaikki syötävät jutut. Sen sijaan mää haluaisin paljon kaikkea kivaa Sohville. Esimerkiksi haluaisin mustan nahkahihnan lenkeille ja samalla myös heijastinliivin (mieluiten pinkkinä- tietenkin!).

Koska Sohvi ui kesäisin todella paljon niin ajattelin myös hankkia kelluvan lelun, jota Sohvi saa sitten noutaa. Siitä Sohvi pitää todella paljon, tai no oikeastaan rakastaa.

Haluaisin myös ostaa Sohville jonkun takin, lähinnä lenkkien ajaksi ettei paikat jumittuisi. Onko kenelläkään ideaa, millainen takki olisi hyvä näin vanhalle, mutta silti äärettömän hyvässä kunnossa fyysisesti ikäisekseen olevalle koiralle?

Sohvi myös pitää ihan tavallisista puruluista. Varsinkin jos luu on iso, niin sohvi heittäytyy mieluusti nurmikolle syömän sitä.

Mulla ja Sohvilla on ihan koiran hyvinvoinnin vuoksi semmonen ohjelma jota noudatetaan. Myös ruokavalio on säädetty tälläiselle vanhukselle hyväksi. Siitäkin teen lähiaikoina postauksta.
Kommentit

 1. Herkut on meillä myös ihan pop! Hännät vispaa, kun neidit tietävät saavansa herkkuja :P Koirat tekevät kaikki temppunsa tyyliin, jos eivät samantien saa herkkua kädestä ja kiipeisivät varmaan puuhun jos pyytäisi ;-)

  Tuo Glow-heijastinpanta kiinnostaa myös meitä. Onkohan se hyvä ja kuinka kestävä? :) Pitäisiköhän ostaa ja testata..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kuulostaa niin tutulta myös Sohvin kanssa! ;)

   Mää suosittelen tosi paljon tota vilkkupantaa, on kestänyt ja ollut hyvä meillä. Näkyy suht kauas, helppo säätää, ja akku kestää hyvin parikin vähän pidempää lenkkiä. Pari kuukautta ollut meillä nyt käytössä, enkä kadu yhtään että ostin! Lisäksi tässä tosiaan myös plussana se, että usb-ladattava, eikä pattereilla toimiva!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuulumisia

Noniin, tänään sain vihdoin ja viimein aikaa ja jaksamista kirjoittaa kuulumispostausta.
Edellisestä ns. "kunnon" postauksesta onkin jo kulunut eemmän aikaa, kuin mitä laki sallisi., mutta pistän kaiken pidemmän sairastelun piikkiin. Kuitenkaan tässä enempää höpöttelemättä, siirrytään itse kuulumisiin.


Syyslukukauden alussa vaihdoin ajoneuvonasentajan opinnoista merkonomin opintoihin. Ennen koulumatkaa oli noin.15 km mutta nykyään matkaa on n.43km per suunta. Tähän tietysti uppoaa tuhottomasti aikaa, kun jatkobussiyhteydet eivät sovi yhteen, sekä pelkkä bussissa olo vie päivästä kaksi tuntia. Koulun vaihto on ollut oikeastaan aika hyvä ja helpoittava ratkaisu, sillä edellisessä koulussa vain ahdisti ja ahdisti. Syy tähän oli tärkeän ja rakkaan kaverin menettäminen Helmikuun 18. päivä. Hän opiskeli samalla linjalla ajoneuvonasentajaksi. Tapahtumaan pääset tutustumaan klikkaamalla tästä. Tämän turman käsittämiseen ja ymmärtämiseen, miksi näin tapahtui on mennyt todella pitkä a…

Milloin on aika ystävän viimeiselle matkalle?

Mistä tiedät milloin on oikea aika päästää koira ystäväsi pois?

Minulle on pienestä pitäen opetettu, että koira päästetään pois ilman kärsimystä ja oireiden ilmaannuttua. Meillä koirat eivät saa kärsiä, vaan koirasta huomaa kun aika on tullut. Meillä tilanteesta riippuen lopetetaan joko eläinlääkärissä tai kotona. Kumpikin vaihtoehto on meillä täysin hyväksytty, onhan tärkeintä se että koira pääsee mahdollisimman kivuttomasti  ja tietyllä arvokkuudella pois.


Mistä sitten tietää milloin aika on oikea Tähän kysymykseen on luvattoman paljon niin oikeita kuin vääriäkin vastauksia. Jotkut haluavat rakkaiden koirien kuolevan luonnollisesti, mutta itse en tästä tavasta perusta. Ihmisen on pystyttävä päästämään irti rakkaasta, hyvin palvelleesta tosiystävästä, kun aika on oikea. Minusta aika on oikea, kun elämä alkaa yksinkertaisesti olemaan liian rankkaa ja kuormittavaa koiralle, ei elämää ole enään syytä pitkittää. Esimerkiksi nivelrikkotapauksissa kannattaa miettiä siis milloin menee liian…

Kopinpehmikkeenä Ruti-Rex

Meillä  on koirat asunut jo pitkään ulkona, lämmitetyissä kopeissa. Koppien pehmikkeenä on oikeastaan aina ollut Ruti-Rex sen hyvien ominaisuuksien vuoksi. Aloitan nyt kertomalla hieman tästä vaihtoehdosta.

Ruti-Rex on luonnonmukainen vaihtoehto, joka on kehitetty koiria ajatellen. Ohut ja pitkä mäntykuitu on paitsi hyvän tuoksuista, myös kestävää, ja samalla myös estää hankaumien ja kovettumien syntyä jalkoihin. Ruti-Rex imee myös hyvin kosteutta.


Meidän omat kokemukset ovat todella hyviä.
Vaikka 10kg paali on meilläpäin lähemmäs 30e, Ollaan niin tyytyväisiä tuotteeseen että pulitetaan mukisematta se pari-kolme paalia koppeihin -sitäpaitsi paaleja ei tarvitse olla koko ajan ostamassa. Paali on todella riittoisa ja kestävä. Meillä menee vuodessa ehkä 5-6 paalia seitsemään koppiin. Kuivike pysyy suhteellisen hyvin kopeissa ja koirat ovat aina riemuissaan saadessaan  uutta pehmikettä koppeihin. Yritä nyt siinä sitten pehmikettä koppeihin laittaa, kun innokkaita on kokonainen parvi ympä…