Kopinpehmikkeenä Ruti-Rex

Meillä  on koirat asunut jo pitkään ulkona, lämmitetyissä kopeissa. Koppien pehmikkeenä on oikeastaan aina ollut Ruti-Rex sen hyvien ominaisuuksien vuoksi. Aloitan nyt kertomalla hieman tästä vaihtoehdosta.

Ruti-Rex on luonnonmukainen vaihtoehto, joka on kehitetty koiria ajatellen. Ohut ja pitkä mäntykuitu on paitsi hyvän tuoksuista, myös kestävää, ja samalla myös estää hankaumien ja kovettumien syntyä jalkoihin. Ruti-Rex imee myös hyvin kosteutta.


Meidän omat kokemukset ovat todella hyviä.
Vaikka 10kg paali on meilläpäin lähemmäs 30e, Ollaan niin tyytyväisiä tuotteeseen että pulitetaan mukisematta se pari-kolme paalia koppeihin -sitäpaitsi paaleja ei tarvitse olla koko ajan ostamassa. Paali on todella riittoisa ja kestävä. Meillä menee vuodessa ehkä 5-6 paalia seitsemään koppiin. Kuivike pysyy suhteellisen hyvin kopeissa ja koirat ovat aina riemuissaan saadessaan  uutta pehmikettä koppeihin. Yritä nyt siinä sitten pehmikettä koppeihin laittaa, kun innokkaita on kokonainen parvi ympärillä! ;)

Löydä kuvasta onnellinen mäyräkoira.

Tykkään tästä vaihtoehdosta juurikin sen hyvien ominaisuuksien vuoksi. Koiramme rakastavat tätä pehmikettä, ja tämä on kestävä tuote. Koirat eivät syö tätä tuotetta (lukuunottamatta ahnetta Sohvia....). Tietenkin turkissa tulee pakosti hieman ulos tuota mäntykuitua, mutta ei niin paljon että pitäisi huolestua, tai että koppi olisi jo seuraavana päivänä tyhjä. Aiomme ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä jatkossakin.

Loppuun vielä, että tätä postausta ei ole sponsoroitu, vaan olemme ihan omakustanteisesti ostaneet kuivikkeet ja olen itse halunnut tehdä postauksen.Jos teidän koirat ovat ulkona, mitä käytätte kopeissa?

Kommentit

  1. Ulkokoirilla kopeissa käytetään yksityistallin heinää :).

    VastaaPoista
  2. Rutirex meillä autossa, helpottaa kun viskaa märän koiran sinne niin kotiin tultaessa on kuiva ja hyvän tuoksuinen koira. Helpompi pitää "siistinä" kuin kuivatellq ja pestä erillaisia peittoja ym.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti